SOMMERHUS NYBYG

I efteråret 2016 blev vi hyret ind til at bestå murerentreprisen på opførelsen af dette sommerhus i Ajstrup.  Bygherres ønske var at bygge et stilrent sommerhus i tidløst design, bestående af både murstensfacade, samt facadebeklædning i sort træ.  Som fagentreprenør stod Mureren.nu for al opmuring både ude og inde, støbning af gulve, klargøring til gulvarme, klinkebelægning på gulve og i brusenicher i både køkken og bad.

Se billeder fra projektet herunder.


ARBEJDER UNDER DETTE PROJEKT: NYBYG, OPMURING, GULVSTØBNING, KLARGØRING TIL GULVVARME, KLINKEBELÆGNING,


sommerhus nybyg facade terrasse.JPG
Sommerhus nybyg træfacade.JPG
sommerhus nybyg udvendigt.JPG
Sommerhus nybyg køkken.jpg
Sommerhus nybyg køkken elementer.jpg
Sommerhus nybyg toilet.jpg
Sommerhus brusekabine.jpg
Sommerhus nybyg indbygget skab garderobe.JPG