TOTALRENOVERING AF VILLA I VIBY J


ARBEJDER UNDER DETTE PROJEKT: TOTALRENOVERING, NYT TAG, NYT KØKKEN, NYT BADEVÆRELSE, NYT BRYGGERS, GULVVARME, FACADERENOVERING, NYE VINDUER, OPMURING, TILBYGNING, JORD OG BETON, CARPORT, TRÆTERASSE, EL, VVS. 


2a efter billede fra have.jpg
1a_Før billede udvendigt.jpg
1b_før billede udendigt have.jpg

En 50’er villa blev forvandlet til et åbent og moderne hjem med respekt for husets originale udtryk.

Vi blev kontaktet af bygherre som stod midt i overvejelserne om, at købe et hus fra 1953 med en dejlig placering i Viby J.  Planen var at totalrenovere villaen samt udvide med en stue.  Vi blev inviteret ud til at se om deres drømme kunne realiseres indenfor de rammer hus, grund og budget kun tilbyde.

Huset blev købt og da arkitekttegningerne var mere eller mindre på plads blev vi, sammen med 3 andre, bedt om at give tilbud på opgaven som hovedentreprise.  Vi havde en god dialog med bygherre og efter flere møder hvorpå vi sammen fandt frem til en realisering af projektet, underskrev vi en byggekontrakt med fast pris samt tidsramme på projektet.

Villaens planløsningen blev lavet totalt om og kælderen blev blandt andet gravet ud og inddraget til beboelse således der blev dannet 3 åbne og forskudte plan på i alt 240 kvm. inkl. en tilbygning på ca. 40kvm.

Med vores håndværksmæssige erfaring og forståelse for den æstetik som bygherre ønskede i huset, kunne vi undervejs foreslå nogle alternative og prisneutrale løsninger til udførsel af de indvendige arbejder, som bedre ville realisere bygherres vision. Under hele byggeprocessen havde vi en meget åben og ærlig dialog med bygherre samt dennes rådgivere (arkitekt og ingeniør) som gjorde at arbejdet skred let og smertefrit frem indenfor den aftalte tidsplan.

Den 7 måneder lange totalrenovering bestod blandt andet af: Nedrivning af alt på nær ydervægge og tagkonstruktion.  Udgravning af betongulv i kælder og isolering og klargøring til gulvvarme i hele huset.  Opmuring af nye indvendige mure, støbning af gulve, alt nyt el, vvs og genvexanlæg. Udskiftning af vinduer, nyt beton tegltag samt alt nyt inventar såsom nyt køkken, nyt bryggers og nye badeværelser.   Der blev også lavet en tilbygning på 1. salen opbygget i en trækonstruktion.

Udvendige arbejder såsom ny carport, træterrasse samt belægning i form af fliser, græsareal og grus, var også indeholdt i entreprisen.

Af egenproduktion stod Mureren.nu for al murerarbejde samt tømrerarbejde. Som hovedentreprenør klarede vi koordineringen imellem alle andre faggrupper og som byggepladsansvarlig stod vores dygtige murerformand og bygningskonstruktør for den daglige kontakt med bygherre, samt dennes rådgivere.

Se billeder af forløbet samt den færdige villa herunder.

"Vi havde haft fire hovedentreprenører inde over vores drømmeprojekt før vi sprang til og gav opgaven til Mureren.nu. Fra starten af dialogen lagde Valdemar høj energi i, at forstå vores ønsker til ombygningen og projektet i sin helhed. Både Valdemar og Michael kom under hele processen med gode løsningsforslag til hvordan vi kunne opfylde vores ønsker, både indenfor budget, men også rent praktisk.

Vi indgik en kontrakt med en fast pris og en detaljeret tidsplan for hele ombygningen. Mureren ville ikke tage opgaven, før vi i fællesskab havde alle de rigtige deltaljer på plads. Det gav en kæmpe tryghed for os.
Der var god og åben dialog igennem hele forløbet og vi er ovenud tilfredse med samarbejde og resultat."
- Y. Jensen

17C.jpg
18B.jpg
Interior Dining Room 3.jpg

7A.jpg
6C.jpg

Nedriving og udgravning.

6B.jpg

Klargøring til gulvvarme i samtlige 240kvm,

Klargøring til gulvvarme i samtlige 240kvm,

Støbning af gulve til klargøring for både klinkegulve og trægulve.

Støbning af gulve til klargøring for både klinkegulve og trægulve.

Isolering efter gældende regler.

Isolering efter gældende regler.


Tilbygning bliver til.

Tilbygning bliver til.

Der bliver isoleret.

Der bliver isoleret.

Gipsvægge bliver etableret og store vinduer monteres for at skabe flot lysindfald.

Gipsvægge bliver etableret og store vinduer monteres for at skabe flot lysindfald.


8B.jpg
1c.jpg

Bygherre valgte at beholde den gule mursten på ydermurerne af respekt for huset oprindelig udtryk. Alle mursten er genbrug af sten fra nedrivningen, som er blevet renset ude på byggepladsen. Det er en god måde at sikre sig et ensartet udtryk på udvendigt på trods af, at meget er op muret på ny.


17.jpg
17E.jpg
17B.jpg
17D.jpg

Vores underentreprenører stod for det udvendige træarbejde i form af den nye carport, træbeklædning af den nye tilbygning, samt opbygning af den store træterrasse.  Belægningen rundt om huset var også indeholdt i hovedentreprisen.


Det nøglefærdige hus overdrog vi til bygherre 7 måneder efter opstart på projektet og vi synes resultatet taler for sig selv.


16B.jpg
Interior Bedroom Master 2.jpg
Interior Living Room 1.jpg
Interior Repos 1.jpg
Interior Living Room 2.jpg
Interior Utilities 1.jpg
Interior Hallway West 1.jpg