NYE BADEVÆRELSER I AARHUS

Som hovedentreprenør på en totalrenovering i Aarhus området, stod Mureren.nu blandt andet for fagentreprisen af to nye badeværelser, som endte med at blive placeret lige ovenover hinanden på husets nederste, samt øverste plan.


Oprindeligt skulle det ene badeværelse have været placeret et andet sted i huset, men da der opstod problemer ift. kloakeringen i det gamle hus, var Valdemar fra Mureren.nu, i samarbejde med vores arkitekt, hurtig til at komme med en alternative løsning, som gjorde, at vi alligevel fik badeværelse nummer to uden en vanvittig mérpris. Endda med en endnu bedre placering
— Maria

ARBEJDER I DETTE PROJEKT: RENOVERING, NYT BADEVÆRELSE, NEDBRYDNING, GULVVARME, VVS, INTERIØR, KLOAKERING, KLINKER, BRUSEKABINE


Det færdige badeværelse på 1. sal.

Det færdige badeværelse på 1. sal.

Da det ene badeværelse blev placeret i en tidligere trappeopgang, skulle der først etableres et dæk / gulv imellem de to etager. Gulvet blev etableret ved hjælp af jern bjælker og svale hale plader på hvilket betongulvet til sidst blev støbt.

Da det ene badeværelse blev placeret i en tidligere trappeopgang, skulle der først etableres et dæk / gulv imellem de to etager. Gulvet blev etableret ved hjælp af jern bjælker og svale hale plader på hvilket betongulvet til sidst blev støbt.

I begge badeværelserne blev der etableret ny kloakering, muret nye vægge op, opbygget ny bruseniche af gipsvæg, vådrumssikret, etableret helt nyt VVS, el samt genvæx anlæg. Vi klargjorde til gulvvarme og støbte nye betongulve.

I begge badeværelserne blev der etableret ny kloakering, muret nye vægge op, opbygget ny bruseniche af gipsvæg, vådrumssikret, etableret helt nyt VVS, el samt genvæx anlæg. Vi klargjorde til gulvvarme og støbte nye betongulve.

Der blev lagt store klinker af 1m x 1m (1000mm x 1000mm) og der blev fuget.

Der blev lagt store klinker af 1m x 1m (1000mm x 1000mm) og der blev fuget.

Til sidst blev sanitet, i form af toiletter, vaske, badekar og badeværelsesmøbler monteret og projektet kunne overdrages til bygherre

Til sidst blev sanitet, i form af toiletter, vaske, badekar og badeværelsesmøbler monteret og projektet kunne overdrages til bygherre

Gulv til loft klinker i bruse nichen med vola armatur.

Gulv til loft klinker i bruse nichen med vola armatur.